Υλικά
1/2 κ. Αλεύρι (που φουσκώνει μόνο του)
1 κούπα λάδι
2 κούπες ζάχαρη
1 κούπα μαύρες σταφίδες
1/4 κούπας βερμούτ ή κόκκινο κρασί
1/2 κ. Αλεύρι (που φουσκώνει μόνο του)
1 κούπα λάδι
2 κούπες ζάχαρη
1 κούπα μαύρες σταφίδες
1/4 κούπας βερμούτ ή κόκκινο κρασί
1/4 κ.γ. γαρύφαλλο
1 κ.γ. μπέκιν πάουντερ
Εκτέλεση
Πλένουμε τις σταφίδες και αφήνουμε να στραγγίσουν καλά. Χτυπάμε στο μίξερ το λάδι με τη ζάχαρη και το βερμουτ ή το κρασί. Αδειάζουμε το μίγμα σε ένα μπολ και προσθέτουμε την κανέλλα, το γαρύφαλλο, το αλεύρι με το μπέκιν πάουντερ και στο τέλος προσθέτουμε τις σταφίδες, αφού τις έχουμε ανακατέψει με δύο κουταλιές αλεύρι. Βάζουμε το γλυκό σε ένα μέτρια βουτυρωμένο ταψί και το ψήνουμε για μια ώρα σε μέτριο φούρνο.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου